volunteers hands 990x500

 

Bij JC Todo zijn zo'n 70 enthousiaste vrijwilligers actief. Zonder deze vrijwilligers is het voor ons niet mogelijk om het jongerencentrum zo goed te draaien als we nu doen.Wij zijn dan ook super trots op alle vrijwilligers die ons helpen. 

Heeft u thuis een zoon of dochter of kent u iemand anders die misschien vrijwilligerswerk wil gaan doen? Hieronder staan enkele redenen om je helemaal te overtuigen:

- Ze maken nieuwe vrienden
- Ze leren veel nieuwe vaardigheden
- Er staan altijd jongerenwerkers voor hen klaar
- Ze hoeven zich nooit meer te vervelen
- Het staat super goed op hun cv
- Ze kunnen hun eigen ideeën ontwikkelen en creatief bezig zijn
- Ze kunnen helpen op super leuke evenementen
- Ze kunnen bij ons gratis workshops en trainingen volgen

Binnen JC Todo hebben wij soms ook volwassen vrijwilligers. Zo hebben wij ook vrijwilligers begeleid die hier kwamen voor een werkervaringsplek. Ook hebben we vrijwilligers die hier ondersteuning gaven in het beheer. Denk jij erover om als vrijwilliger bij JC Todo aan de slag te gaan? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Stuur een mail naar info@jctodo.nl of bel 0499-460111.

Eventueel kunt u ook op de vacaturebank van Best kijken. Hierop staat het actuele aanbod voor vrijwilligerswerk in Best. Deze vacaturebank wordt door WBO ondersteund. JC Todo is onderdeel van WBO. 

https://vacaturebank.wbo.nl/ 

Wilt u graag vrijwilligerswerk verrichten in het jongerencentrum maar staat hierboven niet bij wat jij wilt doen, neem dan toch contact met ons op zodat we met jou kunnen kijken voor een passende oplossing. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en op zoek naar versterking van ons vrijwilligersteam.

×