volunteers hands 990x500

Binnen JC Todo lopen wel 100 vrijwilligers rond! Zonder deze vrijwilligers is het voor ons niet mogelijk om het jongerencentrum zo goed te draaien als we nu doen.Wij zijn dan ook super trots op alle vrijwilligers die ons helpen. 

Heb jij thuis een zoon of dochter die misschien vrijwilligerswerk wil gaan doen? Hieronder staan enkele redenen om je helemaal te overtuigen:

- Je maakt nieuwe vrienden
- Je leert veel nieuwe vaardigheden
- Er staan altijd jongerenwerkers voor je klaar
- Je hoeft je nooit meer te vervelen
- Het staat super goed op je cv
- Je kan je eigen idee├źn ontwikkelen en creatief bezig zijn
- Je kan helpen op super leuke evenementen
- Je kan gratis workshops en trainingen volgen

Binnen JC Todo hebben we soms ook volwassen vrijwilligers. Zo hebben we onlangs vrijwilligers begeleid die hier kwamen als werkervaringsplek. Ook hebben we vrijwilligers die hier ondersteuning gaven in het beheer. Denk jij erover om als vrijwilligers bij JC Todo aan de slag te gaan? Neem dan snel contact met ons op!

Eventueel kunt u ook op de vacaturebank van Best kijken. Hierop staat het actuele aanbod voor vrijwilligerswerk in Best. Deze vacaturebank wordt door WBO ondersteund. JC Todo is onderdeel van WBO. 

https://vacaturebank.wbo.nl/ 

Wil jij vrijwilliger worden maar staat hierboven niet bij wat jij wilt doen, neem dan toch contact met ons op zodat we met jou kunnen kijken voor een passende oplossing.

×