e24c4e5263b60a497927ac15e3f09e59 self love quotes words quotes

Soms hebben jongeren even een steuntje in de rug nodig.

Vanuit het jongerenwerk helpen wij veel jongeren in Best. Zo kunnen wij helpen met het zoeken naar een goede opleiding, het zoeken naar een leuke (bij)baan of het zoeken naar een toffe sportclub. Soms hebben jongeren iets meer hulp nodig. Dit kan bijvoorbeeld als hun ouders gaan scheiden of als het op school niet helemaal goed gaat. Ook dan kunnen wij vanuit het jongerenwerk helpen en samen met de jongeren kijken naar een geschikte oplossing. Voor het jongerenwerk is geen vraag te gek! Als ouders, docent, Opa, Oma of misschien buurvrouw kan je altijd binnen lopen of contact opnemen.

Binnen het jongerenwerk geven wij ook verschillende trainingen en workshops. Eén van de trainingen die we nu veel inzetten is een sollicitatietraining. Op dit moment zijn we ook druk bezig om een training te ontwikkelen om jongeren te leren omgaan met spanning of stress. 

Het jongerenwerk in Best zet veelvuldig coaches in om jongeren te ondersteunen. Dit doen zij middels de methodiek van Go4it! Jongerencoaching. Het gaat om lichte ondersteuning die erger doet voorkomen. Go4it! heeft coaches in alle soorten en maten. Van jong tot oud, met verschillende achtergronden en banen en met verschillende interesses. Allemaal hebben ze een training gehad en uiteenlopende ervaring in het coachen van jongeren. De coach is er speciaal voor hun, dus ze krijgen een coach die bij hun past. Go4it is voor jongeren tussen de 13 en 27 jaar die op een of andere manier aansluiting verliezen met school of werk.

×