cardio kickboxing videos

Bij JC Todo vinden wij het belangrijk dat de jeugd zich hier veilig kan ontwikkelen. Hier proberen wij vanuit het jongerenwerk altijd een aandeel in te hebben. Daarom zorgen wij ervoor dat elke activiteit die wij organiseren verantwoordelijk wordt opgezet en uitgevoerd. Dit betekent dat er vaak direct een jongerenwerker op de vloer aanwezig is. De jongeren worden altijd goed in de gaten gehouden en zo zorgen we voor een veilige en gemoedelijke sfeer. 

Bij JC Todo organiseren wij de onderstaande activiteiten. 

 

Caf'é avond:

Op dinsdag, woensdag en donderdagavond is het café van JC Todo altijd gratis toegankelijk voor iedereen. Onze jongerenwerkers zijn dan ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Tijdens deze avonden kan en mag bijna alles. Zo kunnen jongeren bijvoorbeeld tv kijken, tafelvoetballen, darten of op de Wii spelletjes spelen. Willen jongeren dus graag nieuwe mensen leren kennen of zoeken zij samen met hun vriendengroep een chille plek om samen te komen dan is het avondcafé en leuke en laagdrempelige plaats voor hen. 

Meidenmiddag:

Elke woensdagmiddag hebben wij van 16:00 tot 17:30 uur een meidenmiddag. Deze middag is voor meiden tussen de 9 en 13 jaar. Deelname kost € 0,50 per keer. Elke week gaan we leuke activiteiten doen met de meiden. Dit jaar zijn de thema's die tijdens de meidenmiddag voorbij komen o.a.: Strak in je vuilniszak, Mixed Up, Challange day, Cupcake Alarm, bakken met Laura, Schatzoeker, Kickbox en maak je eigen beautymasker. 

 
Kickboksen:

Iedere woensdag avond is er in Jc Todo een kickboks les van 20:00 tot 21:00 uur waar iedereen tussen 12 en 23 jaar welkom is. Voor een symbolisch bedrag van € 1,00 per keer is het voor iedereen toegankelijk en mochten jongeren nog geen eigen spullen hebben dan liggen er bij ons handschoenen en scheenbeschermers klaar. Willen jongeren leren kickboksen, hebben ze veel energie of kunnen ze wel wat zelfvertrouwen, respect, discipline, zelfbeheersing en gezelligheid gebruiken? Dan kan iedereen altijd een keer vrijblijvend komen kijken of zelf meteen meedoen! 

Plexat:

Plexat is een activiteit op donderdag avond (tijdens het avondcafé) van 19:00 tot 22:00 uur. Deze activiteit is voor iedereen vrij toegankelijk. Cultuur staat tijdens deze bijeenkomsten centraal. Iedereen kan deze avond van en met elkaar leren. 

Freerunnen:

Elke dinsdagmiddag gaan we met een groep jongeren freerunnen. Dit doen we in een sporthal die wij huren. De lessen worden gegeven door sportdocenten uit Best en zijn gratis te volgen. Vind jouw zoon of dochter het leuk om salto's te maken, van muren af te springen en vette andere tricks te doen meld hem of haar dan snel aan. 


Zaalvoetbal:

Elke dinsdagmiddag gaan we met jongeren zaalvoetballen. Dit doen we in een sporthal in de buurt. De lessen worden door de jongerenwerkers gegeven en zijn gratis. Zo kan men even lekker stoom afblazen en de voetbalskills bijschaven! 


Licht en geluid:

Elke donderdagavond tussen 19:30 en 22:00 uur vindt er in JC Todo een licht en geluidscursus plaats. Deze cursus wordt gegeven door professionele technici die hun strepen in het vak hebben verdiend. De cursus is voor jong en oud en voor beginner tot gevorderde. Zo leert men hier o.a. hoe je een Live-band kunt uitversterken en het geluid kunt mixen bij optredens. Ook leert men hier hoe je tijdens een activiteit een vette lichtshow kunt verzorgen. 
 

De Tent:

Ieder jaar organiseert JC Todo in samenwerking met Stichting BestBeter een grote carnavalsfeest op het Raadhuisplein Best. Dit doen wij voor de jongeren die nog geen 18 jaar oud zijn maar wel graag carnaval willen vieren. De Tent staat elk jaar in het centrum van Best en is voor de jeugd een veillige plek om lekker te feesten.
Er komen diverse artiesten en de sfeer is altijd goed. Foto’s hiervan kunt u onder het kopje ''Media'' vinden.
Wilt u meer informatie hierover dan verzoeken wij u te kijken op de speciale website www.detentbest.nl

×