De stagiaires van JC Todo onderzoeken voortdurend de behoeften van jongeren in Best. Hieruit is o.a. gebleken dat jongeren tussen de 14 en 17 jaar een feest voor hun leeftijd missen in Best. Op de wens van deze jongeren gaat Todo nu inspelen. En op vrijdag 5 april is het zover; de eerste editie van HUTSSS is dan een feit.

Uiteraard hebben we het bekende frisfeest “Club Soda” maar daar voelen met name de wat oudere jongeren zich qua leeftijd toch niet helemaal thuis. Echter bezoeken zij ook nog geen feestjes, kroegen of clubs juist vanwege hun leeftijd. Om hen tegemoet te komen gaat Todo met dit nieuwe feest starten op vrijdag 5 april en organiseert dit samen met een groep jongeren. Het is dus een feest speciaal voor de jeugd van 14 t/m 17 jaar en dat betekent dat het dus sowieso een geheel alcoholvrij feest is.

Uiteraard is er goede muziek van de DJ’s en is er een thema. De eerste editie heeft van ons het thema “Black & White” gekregen. Ga jij graag los op urban hits, ben jij 14+ en kun je wel wat met de dresscode Black & White? Kom dan op vrijdag 5 april naar JC Todo. We starten om 20.00 uur en gaan door tot 01.00 uur.

Entreekaartjes kosten per persoon € 5,- (inclusief één consumptie) en er zijn early-bird tickets voor € 3,-. Je kunt tijdens openingstijden van Todo terecht om kaartjes te kopen in de voorverkoop of op de avond zelf aan de kassa van Todo.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met JC Todo via of telefonisch op 0499-460111. Hou daarnaast ook de website en de social media kanalen van ons in de gaten voor de meest actuele informatie.

flyer Hutsss 5 april 2019

×