foto copyright: Radio 538 / William Rutten

Niemand minder dan de bekende Radio 538-DJ en Bestenaar Niek van der Bruggen gaat zijn talenten delen met de jeugd van Best. Niek van der Bruggen zit al heel wat jaren in het vak en werkte o.a. voor Noordzee FM, Radio Veronica, Q-Music en Radio 538. In de maand april geeft hij op vier dinsdagavonden een reeks DJ-workshops in JC Todo. Jongeren die muziek als passie hebben en de (eerste) kneepjes van het vak van een ervaren professional willen leren zijn hiervoor van harte welkom.

De DJ-workshops staan open voor jongeren van 12 jaar en ouder en worden gegeven op de dinsdagen 2. 9, 16 & 23 april (aanvang steeds om 19.00 uur) in Jongerencentrum Todo aan de Jacob van Wassenaerstraat 69 in Best. De DJ-workshops zijn bedoeld voor de beginnende thuismixer die zich verder wil ontwikkelen in het werken met professionele apparatuur. Verder komen aan bod: technieken over mixen, genres, presentatie en informatie over lifestyle als je DJ voor je beroep wil worden.

Er is plaats voor 5 deelnemers in deze workshopreeks. Van kandidaten wordt gevraagd om een mail te sturen met hun motivatie aan l.baerwaldt@lumenswerkt.nl
De bijdrage voor de hele reeks bedraagt € 20,- en is te voldoen bij aanvang. Als dit niet lukt, neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar een passende oplossing. Kandidaten die niet voor deze workshop worden geselecteerd krijgen later indien mogelijk voorrang bij andere DJ-workshops.

Instagram: @niekvanderbruggen

 

×