Laten we beginnen met iedereen het Beste te wensen voor 2019! Een jaar wat voor jullie misschien onzeker begint. Die onzekerheid willen we graag wegnemen. Want onze voornemens voor JC Todo en voor de jeugd van Best in het algemeen zijn alleen maar goede. Natuurlijk zullen er dingen veranderen. Daar heeft de gemeente van Best voor gekozen omdat een specifieke groep jeugd in Best dat heel hard nodig heeft. Dat sluit echter niet uit dat jullie, als bezoeker, gebruiker of vrijwilliger van Todo óók dingen nodig hebben. En daar sluiten wij onze ogen niet voor. Sterker nog, we hopen jullie met open armen te mogen ontvangen op jullie vertrouwde plek zodat zoveel mogelijk bewaard blijft en voortgezet wordt van al het goede wat Todo brengt. 

We begrijpen dat de veranderingen voor veel van jullie pijnlijk zijn. Of vooral onbekend en dus onbemind. We realiseren ons dat we daardoor met 1-0 achterstaan en extra ons best moeten doen om jullie vertrouwen te winnen en te overtuigen van onze beste bedoelingen. Daar gaan we hard aan werken! En dat we hopen daarvoor 'gewoon' op jullie te kunnen rekenen. Want wat we tot nu toe hebben gezien is dat er bij Todo een heel hechte community bestaat, met veel vrijwilligers en bezoekers die écht van elkaar op aan kunnen. Dat gaat wat ons betreft niet veranderen in 2019.

Komende dagen steken wij de koppen bij elkaar met gemeente, jongerenwerkers van WBO en andere betrokkenen om te kijken welke activiteiten op korte en lange termijn moeten gebeuren. Via deze website en Facebook gaan we proberen jullie zo goed mogelijk te informeren. 

Namens ons hele team: graag tot ziens in Todo!
Lumens Best

 

 

×