Ben jij tussen de 9 en 23 jaar oud en een jonge mantelzorger? Haal dan een gratis voucher op bij Todo! Wij bieden jou een gratis voucher aan waarmee jij iets leuks kunt doen met een vriend of vriendin. Jij mag zelf kiezen welke voucher je wilt.Je kunt de voucher ophalen bij Jongerencentrum Todo: Jacob van Wassaenaerstraat 69 in Best.

Wil je weten of jij een jonge mantelzorger bent? Doe dan HIER DE TEST of check de website van MEZZO voor meer informatie.

We hebben de volgende vouchers waar je uit kunt kiezen:

Dierentuin
Heb jij zin om er even tussen uit te gaan en om te genieten van allerlei diersoorten in de dierentuin in Best? Dit kan! Wij hebben namelijk vouchers van BestZoo.

Bioscoop
Ben jij meer iemand die geniet van het kijken van een film op een groot scherm? Dan kan jij ervoor kiezen om een voucher op te halen om naar de bioscoop van Best te gaan (BIoBest). Je mag zelf kiezen naar welke film je gaat.

Lunch
Hou jij meer van lekker eten, drinken en kletsen met iemand? Haal dan een voucher om lekker te gaan lunchen bij 't Boshuys!

Gezichtsbehandeling/voet/handmassage
Wil jij liever lekker even helemaal ontspannen en genieten van een gezichtsbehandeling of een voet/handmassage? Kom langs bij Todo en wij nemen contact op met Leonie van Nutrimatics.

Sport
Ben jij meer van het sportieve? Wij hebben voor jou een aantal leuke sportieve één op één lessen waar je uit kunt kiezen o.a. kickboksen, skateboarden, BMX, yoga of dansen. Je krijgt een privéles van een van onze vrijwilligers of andere aanbieders in Best.

Muziek/zangles
Geeft muziek maken en/of zingen jou ontspanning? En zou jij graag les krijgen van een professionele zangleraar? Ook dit is mogelijk! 

Wist je dat...

Jij als jonge mantelzorger ook in aanmerking komt voor een mantelzorgcompliment? Zorg dan dat je je voor 1 december as. aanmeldt! Neem contact met ons op voor meer informatie over dit compliment en wij helpen je verder.

Heb je vragen of wil je meer informatie over (jonge) mantelzorg of over de vouchers? Neem dan gerust contact op met Lotte Baerwaldt. 
Email: lotte@jctodo.nl
Telefoonnummer: 0499-745805

×