Muziek heeft iets magisch. Waar het voor de een ontroert kan hetzelfde nummer bij een ander irritatie opwekken. Ons brein is ondoorgrondelijk en dat maakt muziek zo interessant. Vanuit de liefde voor muziek en het idealisme om mensen bij elkaar te brengen lanceerde Ton van Hout het Tony & Friends concept. De Tony & Friends avonden belichten altijd een bepaald muzikaal thema. Een wisselende groep ervaren muzikanten performen een eigen gekozen en gemotiveerd nummer. “Juist die persoonlijke inbreng maakt deze avonden uniek”  aldus Van Hout.

JC Todo is er weliswaar voor de jeugd, maar wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om te ontspannen en te genieten. Muziek is van iedere generatie en iets dat nooit verdwijnt. Sterker nog, zoals onderzocht door de hersen-professor dr. Scherder, draagt muziek - net als bewegen, slapen en empathie - bij tot het geluksgevoel en gevoel van verbondenheid. Tony and Friends maakt het mogelijk dat alle generaties uit Best en wijde omstreken samen kunnen genieten van nederlandstalige popmuziek en zich kunnen laten meevoeren met de zelf gekozen nummers van de artiesten. 

Iedere artiest(e) brengt een zelfgekozen Nederlandstalig nummer in dat voor hem of haar warme herinneringen oproept. Voor deze gelegenheid zijn een aantal topbands samengesteld die er voor zorgen dat jij jezelf kunt laten meevoeren naar ‘die tijd’ en laten raken tot in de krochten van je ziel. Alle emoties mogen voorbij komen! En er mag worden gedanst! Graag zelfs! Van dansen krijg je dorst. JC Todo beschikt niet over PIN faciliteiten dus denk eraan om contant geld mee te nemen. 

Op zaterdag 7 juli is alweer de 3e editie met dit keer het thema “Nederpop”. 20 muzikanten zullen de zaal in JC Todo vullen met de mooiste, ontroerendste en stevigste Nederlandstalige popsongs uit onze muziekgeschiedenis. Laat je ook meevoeren en kom gezellig luisteren! Wat is er heerlijker dan de zomervakantie te beginnen met live muziek? De deuren gaan open om 20.15 uur en omdat het Tony & Friends concept voor iedereen toegankelijk moet zijn, loop je gewoon gratis naar binnen.

Wil jij weten welke bandleden er spelen met het Nederpop festival? Op de facebookpagina van Tony&Friends stellen de verschillende bandleden zich aan je voor. Ook geven ze een korte motivatie voor hun nummer keuze. 

Facebook: tonyandfriendsmusic

www: http://www.tonyandfriends.nl

Nederpop poster

×