Gisteren (15 maart) zijn de landelijke maatregelen opnieuw aangescherpt. De veiligheidsregio Noord-Brabant is nog in beraad en zal begin volgende week eventuele aanvullende maatregelen aankondigen die betrekking hebben op Noord-Brabant.

Vooruitlopend hierop is besloten dat de sluiting voor bezoekers en de annulering van alle activiteiten bij Todo worden verlengd tot en met 6 april.

Activiteiten / lessen / workshops:
Dit houdt in dat al onze activiteiten tot en met 6 april worden verplaatst of geannuleerd. Wij houden onze bezoekers hiervan zoveel mogelijk op de hoogte. De lessen en workshops die gepland stonden in Todo zijn tot en met 6 april geannuleerd. Per les / workshop wordt bekeken of deze worden ingehaald. Hierover neemt jouw docent of contactpersoon contact op.

Verhuur van ruimtes:
Alle verhuurders worden door onze collega’s op de hoogte gesteld van de verdere acties.

Afspraken:
Heb je een afspraak met een van onze collega’s van Todo en/of het Basisteam Jeugd, dan wordt er contact met je opgenomen.

Vragen?
Neem contact met ons op.
info@jctodo.nl (Todo)
best@lumenswerkt.nl (Basisteam Jeugd)
Of via onze social media kanalen.

Jongerencentrum Todo is gesloten maar wij zijn gewoon (al dan niet thuis) aan het werk. Verwacht de komende dagen via onze digitale kanalen nog wat activiteiten.

×