De Vlaamse Gert Keunen is in het bezit van een enorme berg passie voor muziek. Hij houdt zich al zijn hele professionele loopbaan bezig met muziek, onder meer als popjournalist, bij diverse conservatoria en HBO muziekopleidingen in Nederland en België.

Hij schreef meerdere werken over de geschiedenis van de moderne muziek, waaronder het knalroze boek POP! en het boek ‘Alternatieve Mainstream’, een door hem uitgevonden term waarmee hij de verschuivingen tussen underground muziekstromingen en de mainstream popmuziek inzichtelijk maakt.

Tijdens deze masterclass neemt gerenommeerd popjournalist, muziekprogrammeur, labelmanager, uitvoerend musicus (Briskey), muziekauteur en docent muziekgeschiedenis Gert Keunen ons op zijn karakteristieke wijze in vogelvlucht mee door de moderne muziekgeschiedenis. Dankzij zijn brede ervaring in het werkveld is die reis rijkelijk gevuld met anekdotes, voorbeelden en perspectieven.

Voor wie de passie voor muziek deelt, maar nog niet eerder een college van Gert bijwoonde, een niet te missen evenement.

Voor de ervaringsdeskundigen onder ons geldt uiteraard dat zij eveneens van harte welkom zijn om dit weer eens mee te maken.

TICKETS: KOOP HIER JE TICKET(S)

Meer over Gert Keunen: WIKIPEDIA
Meer over BMEC: WEBSITE BMEC

bmec gert keunen 2

bmeclogo

×