Vrijdag 31 januari is het weer tijd voor een nieuwe editie van Club Soda. Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen maar de voorbereidingen voor nieuwe edities zijn al in volle gang. Ook nu belooft het weer een topavond te worden in Todo voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar.

Onze DJ's zorgen er samen met de bezoekers voor dat het weer een geslaagd feest gaat worden. Ben jij nog nooit eerder geweest? Pak dan nu je kans! Nodig meteen ook je vrienden en vriendinnen uit om ook gezellig mee aan te sluiten. We hebben de beste muziek, een vette lichtshow, een toffe sfeer en natuurlijk mag er gedanst worden.

Om er een veilige en supergezellige avond van te maken, zullen jongerenwerk, beveiliging en vrijwilligers zich inzetten voor een probleemloze avond. Tijdens dit frisfeest is er altijd iemand aanwezig die in het bezit is van een EHBO of BHV-diploma. De avond start om 20.00 uur en eindigt om 23.30 uur. Vanzelfsprekend wordt er alleen frisdrank geschonken. Wanneer je eerder dan 23.00 uur naar huis wil, zal er door het personeel contact worden opgenomen met ouders of verzorgers, om opgehaald te worden. Vanaf 23.00 uur mag je zelf gaan.

Kaartverkoop
De entree bedraagt € 3,00 per persoon. Kaartjes kunnen nu al gekocht worden bij Todo tijdens kantooruren en op woensdag en donderdag ook ’s avonds (tot 22.00). Op woensdag 22 januari zal er ook voorverkoop zijn op het Heerbeeck College tijdens de grote pauze. Ook op de dag zelf zijn er bij binnenkomst aan de kassa ook nog kaarten te koop. Bij binnenkomst is een schoolpas of legitimatie wel verplicht. Consumptiemunten kosten € 1,00.

Houd onze social media kanalen in de gaten voor leuke win-acties en de meest actuele informatie. Facebook: @JongerencentrumTodo en Instagram: @bestjctodo. Voor vragen of meer info kun je altijd bellen naar 0499-460111 of mailen naar info@jctodo.nl.

Vrijwilligers
Om activiteiten zoals deze in Todo nog beter te laten verlopen kunnen we helaas niet zonder de inzet van vrijwilligers. Wij zijn nog op zoek naar enkele enthousiaste jongeren en/of volwassenen die zich als vrijwilliger willen inzetten voor Club Soda. Dit kan zowel in de voorbereiding als tijdens de avonden zelf (6x per jaar). Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met op met Todo via telefoon, e-mail of loop eens bij Todo binnen aan de Jacob van Wassenaerstraat 69.

Club Soda 31 januari

 

×