Omdat jongeren overdag op school zitten is het cafégedeelte van Todo in de ochtenduren vaak onbezet. Het jongerencentrum wil deze ruimte in de ochtend graag ter beschikking stellen voor andere doelgroepen. Beheerder Vincent Koops wil er samen met enkele vrijwilligers voor gaan zorgen dat bijvoorbeeld ouderen er samen kunnen komen voor een kopje koffie, (kaart)spelletje of gewoon een gezellig praatje. Todo is het Spaanse woord voor alle of iedereen. Iedereen is welkom! Heb je hiervoor ideeën of ken je mensen die hier wellicht interesse voor hebben? Neem dan gerust contact met Todo op.

Om dit kracht bij te zetten is Todo op zoek naar vrijwilligers die hierbij kunnen helpen door een dagdeel als gastheer of gastvrouw op te treden en bijvoorbeeld een ochtend koffie en thee te schenken voor ouderen. Tevens zoekt Todo ook vrijwilligers die met jongeren willen werken zoals bijvoorbeeld tijdens een inloopmiddag voor de jeugd of activiteiten in de avond. De mogelijkheden zijn breed binnen Todo en er is altijd ruimte om je eigen ideeën bespreekbaar te maken.

Voor alle vragen en meer informatie loop dan gerust eens vrijblijvend binnen bij Todo of neem contact op met de beheerder, Vincent Koops, om de mogelijkheden te overleggen. Dit kan door een e-mail te sturen naar v.koops@lumenswerkt.nl of telefonisch via 06-11322591. Je kunt ook een bericht sturen via het contactformulier op deze website.

×