Wil je graag oppassen om wat geld te verdienen? Goed bezig! Wel fijn als je weet wat je moet doen en kan verwachten. Tijdens de oppascursus leer je de belangrijkste vaardigheden om goed voorbereid aan de slag te gaan. Deze training is voor jongeren die op het voortgezet onderwijs zitten.

Oppassen is leuk! Het is elke keer anders dus je weet nooit precies hoe jouw avond of middag er uit gaat zien. En dat is meteen de reden waarom een beetje voorbereiding geen kwaad kan. Tijdens deze cursus wordt in groepsverband aandacht besteed aan dingen waar je mee te maken krijgt als je gaat oppassen op kinderen van 0 tot ongeveer 10 jaar.

Wat komt er aan bod?
Tijdens de cursus komen onder meer de volgende punten aan bod: Kennismaken met de kinderen en hun ouders, het op een leuke manier omgaan met de kinderen en wat er van jou verwacht wordt door de ouders. Verder zijn ook veiligheid, spelen, eten en bedtijd belangrijke items die de aandacht krijgen. Tijdens de cursus leer je over diverse leeftijdsgroepen.

Werkwijze
Er wordt gestart met groepen van ongeveer tien jongeren. Vervolgens komen we vier keer samen voor ongeveer 1 tot 1,5 uur. De exacte data en tijden worden bepaald op basis van vraag en beschikbaarheid. Wanneer je aanmeldt vragen we je daarom door te geven op welke dagen je NIET kan.

Certificaat
De oppascursus wordt gegeven door professionals van Lumens en ZuidZorg en vind plaats in JC Todo. Na vier bijeenkomsten ontvang je een certificaat mét referentie van de trainers! Op het certificaat staat dat je aan deze cursus hebt deelgenomen en wat je allemaal hebt geleerd. Erg handig voor als je een oppasadres zoekt! Dan kun je aan de ouders laten zien dat je hebt deelgenomen aan deze cursus.

Aanmelden of meer info
Wil je graag aan de oppascursus meedoen? Meld je dan aan via best@lumenswerkt.nl
of bel/sms/app naar Jorieke: 06-15866613 of Maria: 06-4614 5979

pas op cursus

×