Gisterenavond bezochten zo'n 35 jongeren de introductieavond voor het Bosnië project in Jongerencentrum Todo. In het voorjaar van 2020 gaan zij met in totaal 50 betrokken jonge mensen naar Doboj. Hier helpen zij om een internaat voor jeugd op te knappen en om toffe activiteiten voor hen te organiseren.

De avond begon met een introductie van het project en Out of Area, de stichting die de voorzet gaf voor dit initiatief. Foto's en video's van de vorige reis naar Bosnië scheppen een mooi beeld van de sfeer en het werk dat gedaan is. Enthousiaste geluiden klonken door de zaal.

Het is de bedoeling dat de jongeren zelf betalen voor de reis en het verblijf van een week. Maar dat geld moet niet uit hun eigen, maar uit andermans portemonnee komen. Zij mogen een creatieve manier bedenken om het bedrag van 475,- euro te verzamelen. (Als je een idee of bijdrage hebt, laat het vooral weten. 😁)

Lumens, Dynamo Jeugdwerk en LEVgroep en sluiten aan bij dit fantastische project. Zij stellen voorzieningen en netwerk beschikbaar en helpen de jongeren vooruit bij de voorbereidingen.

Ben je niet op de voorlichtingsavond geweest maar wil je nog informatie? Neem contact op met Rik Konings, mail naar r.konings@ljumenswerkt.nl of bel 06-84666676. Of bekijk de website van Out of Area om inspritatie op te doen: www.outofarea.nl

 

×