Vrijdag 22 november is het weer tijd voor Club Soda. Dit keer is het een speciale editie want het is Halloween Fright Night bij Club Soda. Het belooft en spannende maar vooral leuke avond te worden‍ in Todo. Onze DJ's zorgen er samen met de bezoekers voor dat het een geslaagd griezelig feestje zal worden. Kostuums zijn niet verplicht maar het is natuurlijk wel leuk. Trek je engste outfit aan, zet een monsterkop op of kom aanvliegen op een heksenbezem en maak ons bang.

Om er een veilige en super gezellige avond van te maken, zullen beveiliging en jongerenwerk zich inzetten voor een probleemloze avond. Tijdens dit frisfeest is er altijd iemand aanwezig die in het bezit is van een EHBO of BHV diploma. De avond start om 20.00 uur en eindigt om 23.30 uur. Wanneer je eerder dan 23.00 uur naar huis wil, zal er door het personeel contact worden opgenomen met je ouders of verzorgers, om opgehaald te worden. Vanaf 23:00 uur mag je zelf gaan. De entree bedraagt € 3,00 per persoon. Een schoolpas of legitimatie is verplicht.

Entreekaartjes worden op de avond zelf (22 november) verkocht aan de deur, maar er komt ook voorverkoop zowel bij JC Todo zelf als op bepaalde tijden op school. Hou de berichten goed in de gaten via de website of social media kanalen. Ook voor leuke win-acties!!

Leeftijd: 12 t/m 15 jaar (of 1e t/m 3e jaars middelbare school).
Tijd: 20.00 tot 23.30 uur.
Entree: € 3,00 per persoon.
Voorverkoop: tijdens onze reguliere openingstijden in Todo of op 13 november op het Heerbeeck College (pauze Juniorcollege)

Zien we je de 22e? Dit wil je niet missen!

Halloweenparty SODA

×