Jongerencentrum Todo heeft met ingang van oktober een nieuwe beheerder. Hij neemt daarmee het stokje over van Jos, die gaat genieten van een welverdiend pensioen. Omdat de beheerder van Todo een belangrijk gezicht is voor de (jonge) inwoners van Best stelt hij zich voor.

Hallo, ik ben Vincent Koops, 33 jaar en kom uit Rosmalen. Ik ben sinds 1 oktober de nieuwe sociaal beheerder van Todo. In de afgelopen 10 jaar heb ik voor verschillende welzijnsorganisaties gewerkt, de laatste jaren in Houten. Nu er de kans kwam om dichter bij huis te gaan werken heb ik die met beide handen aangepakt. Ik vind het leuk om maatschappelijk bezig te zijn en samen met vrijwilligers, buurtbewoners, collega's en huurders te werken aan een bruisend jongerencentrum. Als beheerder van Todo wil ik ook dit pand weer laten bruisen en vol hebben met leuke huurders en activiteiten. Buiten de feesten om ben ik ook hard opzoek naar huurders voor overdag of in de avond die een zaal kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld een vergadering, overleg, cursus, praktijkruimte enzovoort. Dus ben je op zoek of wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

Klusjesman
Daarnaast ben ik hard op zoek naar vrijwilligers die mij kunnen ondersteunen met hand en span diensten. Denk aan zalen klaar maken voor de huurders, gastheer/vrouw zijn, het faciliteren van collega's, bardiensten draaien en samen met de beheerder kijken waar je kan helpen verbeteren. Samen zorgen we ervoor dat het pand netjes blijft. Als je het leuk vindt kunnen we je ook een Bhv-cursus en IVA-cursus (instructie verantwoord alcoholgebruik) aanbieden zodat je zelfstandig het pand zou kunnen draaien. Een hele verantwoordelijke, brede functie die goed op je cv staat én een leuke daginvulling is! Grote behoefte is er ook aan een vrijwillige klusjesman die het leuk vindt om mij een ochtend in de week te helpen.

Voor meer info: mail Vincent op v.koops@lumenswerkt.nl of bel hem op 06-11322591.
Of loopt gerust eens binnen op kennis te maken. Vincent werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

×