De jeugddisco voor de basisscholen De Klimboom, Sint Antonius en de Heydonck keert terug! Op 1 november kunnen de groepen 4 t/m 8 weer lekker een feestje bouwen in Todo. Natuurlijk in het thema Halloween! Hieronder volgt de algemene informatie. Let op: sommige zaken zijn anders georganiseerd dan voorheen.

De jeugddisco bestaat al sinds 2005 en werd voorheen georganiseerd door de buurtverenigingen Heuveleind/Heivelden. Zij zijn ermee gestopt, maar er is een nieuwe groep opgestaan om deze leuke traditie staande te houden. De jeugddisco is een activiteit die 2 keer per jaar door een groep enthousiaste ouders van de scholen De Klimboom, Sint Antonius en de Heydonck, met ondersteuning van welzijnsorganisatie Lumens, in Todo georganiseerd gaat worden. De eerste keer dus al op 1 november!

De ‘jeugddisco is altijd een succes geweest en zal daarom in de toekomst gaan uitbreiden. Het idee is dat er vanaf schooljaar 2020/2021 ook voor andere basisscholen/wijken uit Best een jeugddisco komt, alleen dan op andere avonden. Deze gaan georganiseerd worden door ouders van de desbetreffende basisscholen/uit de desbetreffende wijken. Maar voor nu starten we gewoon als vanouds met een disco voor de leerlingen van de basisscholen De Klimboom, Sint Antonius en de Heydonck.

Algemene informatie
Waar: Jongerencentrum Todo (Jacob van Wassenaarstraat 69, Best)
Wanneer: vrijdag 1 november a.s.
Tijdstip: voor groep 4 en 5 van 18.00 tot 19.30 uur
voor groep 6, 7 en 8 van 20.00 tot 21.30 uur
Kosten entree: € 3,- p.p. contant en gepast te betalen aan de deur; dit is inclusief zakje snoep
Kosten consumptie: € 1,- voor een consumptiebon, waarvoor drinken, chips of chocoladerepen als Twix, Mars etc. gekocht kunnen worden.
Dresscode (niet verplicht): Halloween

Wil je jouw kind(eren) opgeven voor de jeugddisco op 1 november? Dan kan tot en met vrijdag 25 oktober a.s. DOOR OP DEZE LINK TE KLIKKEN en het formulier in te vullen.

Wist je dat?
• het thema Halloween is, maar we maken er een gezellige en feestelijke Halloween van! Dus geen echte spinnen, maar nepspinnen. Geen enge heksen maar goede heksen. Geen enge verkleedkleding, maar vrolijke Halloween-verkleedkleren!
• er voldoende toezicht is door de organisatie. Ouders hoeven niet te blijven gedurende de disco (is ook niet mogelijk).
• kinderen kunnen worden opgegeven via de bovengenoemde link. Het invullen van alle verplichte velden in het digitale formulier is tevens verplicht. 
• dat als een ouder/verzorger een kind heeft opgegeven, wij er vanuit gaan dat dit kind naar de jeugddisco komt. Mocht het kind onverhoopt verhinderd zijn, stuur dan een afmelding naar jeugddisco.todo@gmail.com .
• de organisatie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Daarom zal de organisatie bijvoorbeeld gebruik maken van houdbare bekers.
• Noteer vast de datum voor de volgende jeugddisco: vrijdag 13 maart met thema Lentekriebels!

 Huisregels en andere handige weetjes:
• De gegevens van het formulier worden alleen gebruikt om namenlijsten te maken die gebruikt worden bij de entree. Ook indien zich calamiteiten voordoen, zullen die gegevens gebruikt worden om ouders/verzorgers te bereiken. Na afloop van de disco zullen alle gegevens vernietigd worden.
• Indien een kind niet is opgegeven via het digitale aanmeldingsformulier moet hij/zij wachten tot iedereen die in de rij staat binnen is. We kijken dan eerst of er voldoende plaats is. Zo ja, dan schrijven we jouw kind handmatig in en kan hij/zij de jeugddisco bezoeken. Let wel op vol=vol!
• Limonade, chips en chocoladerepen kosten 1 munt (€ 1,-) per consumptie. Munten zijn verkrijgbaar aan de kassa. De kinderen krijgen bij binnenkomst 1 gratis zakje snoep. Bekers water zijn gratis verkrijgbaar bij de bar.
• Het is aan de ouders/verzorgers zelf om informatie over relevante (voedsel)allergieën etc. van hun door te geven aan de organisatie. De organisatie zal binnen hun mogelijkheden rekening houden met deze allergieën.
• Wij raden ouders/verzorgers, en de bezoekende kinderen zelf, aan om waardevolle voorwerpen thuis te laten (denk hierbij aan mobiele telefoons, dure jassen, sieraden, etc.). De medewerkers van de jeugddisco zijn NIET verantwoordelijk bij verlies, diefstal of beschadiging.
• Jassen kunnen binnen opgehangen worden aan de kapstok. Slimmer is het om als ouder de jas mee te nemen bij het afzetten van je kind en weer mee te nemen bij het ophalen van jouw kind. Dan is de kans om een jas kwijt te raken het kleinst. Wil je toch graag dat jouw kind de jas in de garderobe hangt bij Todo? Dan is de organisatie niet verantwoordelijk als de jas kwijtraakt of beschadigd.
• Kinderen moeten binnen opgehaald worden in verband met de veiligheid.
• Kinderen voor de eerste disco (voor groep 4 en 5) zijn welkom vanaf 18.00 uur. Zij blijven onder toezicht tot zij weer opgehaald worden door hun ouders/verzorgers. Er staan organisatie-ouders bij de deur die ervoor zorgen dat kinderen niet alleen weggaan.
• Kinderen voor de tweede disco (voor groep 6, 7 en 8) zijn welkom vanaf 20.00 uur en blijven onder toezicht tot 21.30 uur. Ook voor deze kinderen geldt, dat zij worden opgehaald door hun ouders. De organisatie van de jeugddisco is niet verantwoordelijk als kinderen alleen naar huis gaan.
• De jeugddisco staat voor gezelligheid en plezier. De bezoekers tonen daarom respect voor elkaar; houden de zaal en toiletten netjes; er wordt niet gerend, geduwd, getrokken, enz.

 jeugddisco halloween agenda plaatje

×