Een aantal jaren geleden is Todo gestart met activiteiten waarbij de aandacht uitgaat naar het integreren van jonge statushouders uit de gemeente Best in de maatschappij. Doordat zij het jongerencentrum bezoeken en deelnemen aan activiteiten komen zij op een laagdrempelige manier in contact met elkaar en andere jongeren. Zo leren zij sneller van onze cultuur en onze taal en dit geldt uiteraard ook andersom.
|
Plexat is elke donderdagavond tijdens de reguliere avondopenstelling van het café (19.00 tot 22.00 uur). De activiteiten van Plexat zijn tussen 19.30 en 21.00 uur. Je kunt er komen chillen, vrijblijvend meedoen aan de activiteiten, nieuwe mensen leren kennen en kennis maken met verschillende culturen. Tijdens Plexat hebben we vier hoofdthema’s waar we onze activiteiten aan ophangen, namelijk; gamen, koken, sport en muziek. Afhankelijk van het thema van de week wordt een activiteit georganiseerd. Het doel is om jongeren in Best met elkaar te verbinden en te leren met en van elkaar.

Na de zomerpauze gaan we met veel plezier weer van start met Plexat omdat we dit een mooie vorm van verbinden blijven vinden. In week 34 zijn we weer open. Dat betekent dat de eerste Plexat op donderdag 22 augustus zal zijn. Voel je welkom en loop gerust eens binnen in ons multifunctionele jongerencentrum aan de Jacob van Wassenaerstraat 69.

Heb je vragen, opmerkingen of leuke ideeën voor Plexat of voor andere activiteiten binnen JC Todo of wil jij je vrijwillig inzetten voor Plexat of andere activiteiten neem dan gerust contact op met ons. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0499-460111, via e-mail op info@jctodo.nl of loop gerust eens binnen als je in de buurt bent.

Flyer PLEXAT 003

×