De meest populaire game van dit moment is ongetwijfeld Fortnite. Miljoenen spelers wereldwijd gaan dagelijks met elkaar de strijd aan om de eerste plaats te behalen. Deelnemers worden op een eiland gedropt. Vervolgens barst de strijd los, totdat er nog maar één iemand over blijft. Op dinsdag 18 juni kan je jouw skills laten zien want dan houdt JC Todo een toernooi voor spelers van 10 tot 16 jaar. Voor de winnaar(s) zal er een leuke prijs te winnen zijn.

Het toernooi start om 16.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar h.zahraoui@lumenswerkt.nl en vermeld daarin je naam en leeftijd. Voor spelers onder de 12 jaar is toestemming van de ouders/verzorgers vereist. Wil je je eigen controller, headset en oordoppen gebruiken? Dat is geen probleem. De kosten voor de deelname aan het toernooi bedragen € 2,00. Dit bedrag is te voldoen voor aanvang op de dag zelf.

Durf jij de strijd aan? Meld je dan snel aan. Dan maken we er dinsdag 18 juni een leuk en sportief toernooi van in JC Todo, Jacob van Wassenaerstraat 69 in Best. Telefoon 0499-460111.

Flyer Fortnite toernooi

×