De Ladies Night is weer in aantocht, speciaal voor alle meiden van 10 t/m 14 jaar oud. Wil je meedoen met leuke (sport)workshops zoals dansen, kickboksen, bootcamp of henna? Of laat jij graag aandacht besteden aan je haar, nagels en gezichtsverzorging? Dan is deze Ladies Night zeker wat voor jou. Er zijn verschillende kraampjes waar je leuke accessoires kunt kopen en je kunt samen met je vriendinnen een supervette fotoshoot doen. Voor iedereen is er daarnaast ook nog een leuke goodiebag! Zin in? Kom dan op vrijdag 14 juni naar Todo. De deuren openen om 18.30 uur en het duurt tot 22.30 uur.

Wil jij graag komen met je vriendinnen naar deze toffe Ladies Night? Meld je dan aan via e-mail bij onze stagiaire Sanne op s.vd.bos@lumenswerkt.nl. Vermeld in het mailtje je naam, geboortedatum en woonplaats. De entree bedraagt € 3,00 per persoon en dit betaal je op de avond zelf bij binnenkomst in Todo.

De Ladies Night is niet alleen voor meiden uit Best. Kom je uit de gemeente Oirschot, heb je geen vervoer en wil je wel graag naar de Ladies Night? Dan hebben wij de oplossing. Er rijdt namelijk gratis een speciale Ladies bus naar Best vanaf De Enck in Oirschot. Wil je mee? Meld je dan aan voor maandag 10 juni door een mailtje te sturen naar D.Roubos@wijzer-oirschot.nl. De bus vertrekt om 18.15 uur vanaf De Enck en gaat na afloop van de Ladies Night weer terug naar Oirschot.

De Ladies Night is een samenwerking tussen JC Todo (Lumens) en Wijzer Oirschot. Voor de laatste updates en winacties e.d. check ook de Instagram van de Ladies Night: https://www.instagram.com/ladiesnight_bestoirschot/

FLYER VOORKANT MET SNIJRANDEN 2019

FLYER ACHTERKANT MET SNIJRANDEN

UPDATE: dit is de TIMETABLE:
TIMETABLE LadiesNight 2019

×