Op zaterdag 29 juni gaat het eerste BMEC Artistic Research Festival van start! Een tweedaags muziekfestival met een programma aanbod waarbij “artistic research” centraal staat. Artiesten laten dan elkaar en het publiek deelgenoot zijn van hun creatieve proces, door te laten zien en horen waar ze op dat moment mee bezig zijn, wat ze aan het maken zijn. Experiment, try-out, work-in-progress, geef het een naam; voor zowel de bezoeker als de artiest vormen verrassing, verwondering en ontdekking de rode draad tijdens dit festival.

De line up bestaat uit:
* Artiesten die hun ‘Artist in Progress” traject bij BMEC afsluiten na het laatste half jaar intensief aan hun eigen project te hebben gewerkt
* Artiesten die in voorgaande jaren bij BMEC actief waren en sindsdien zijn uitgevlogen naar allerlei verschillende omgevingen: Rockacademie, CvA Pop, Artez, Haarlem, HKU, Academie voor Popcultuur, of zelfs over grens, naar BIMM (UK)
* Artiesten uit ons eigen BMEC team.

Naast de verschillende optredens zullen er ook workshops / masterclasses worden verzorgd, kun je inspirerende keynotes bijwonen en natuurlijk naar believen persoonlijk met de artiesten zelf kennis maken. Zo is de artiest een bezoeker op zijn “eigen” festival, en is de bezoeker wellicht een artiest die zelf op zoek is naar inspiratie, of gelijkgestemde zielen. Het wordt op deze manier een gemoedelijk festival, met een eigen karakter, en een open, toegankelijke sfeer. Genrevrij, met voor elke liefhebber wat wils. Een echt BMEC event dus 😉…

De line up van het festival is bekend! De gehele line up kun je bekijken via www.bmec.nl/festival

Tickets zijn verkrijgbaar via
: https://arf2019.eventbrite.com

Een festival organiseren is niet mogelijk zonder kosten te maken. Door bijdrage van een sponsor en de inzet van veel vrijwilligers kunnen we jou het tweedaagse festival met gratis toegang aanbieden. Neemt niet weg dat we het heel fijn zouden vinden als je een vrijwillige bijdrage zou willen leveren. Dat kan natuurlijk contant tijdens het festival maar ook via de handige tikkie link: https://tikkie.me/pay/ll7peef90e35ng9l5kh2Voor meer informatie over BMEC en hun opleidingen neem een kijkje op de volgende links:
Website algemeen: www.bmec.nl 
Website BMEC Artistic Research Festival: https://www.bmec.nl/home/festival
Facebookpagina BMEC:  https://www.facebook.com/stichtingbmec/
Evenement op Facebook: https://www.facebook.com/events/332681170714190/

 

×