Todo zet zich in voor doorstart Jeugddisco voor geheel Best
Helpt u mee om dit mogelijk te maken?

Morgen (vrijdag 17 mei) is de aller-allerlaatste jeugddisco die door de buurtverenigingen Heivelden en Heuveleind wordt georganiseerd in JC Todo. Helaas lukt het de buurtverenigingen niet om, na meerdere oproepen, voldoende vrijwilligers bij elkaar te brengen om de jeugddisco’s te organiseren.

JC Todo heeft zo’n 15 jaar met veel plezier samengewerkt met alle vrijwilligers die vanuit de buurtverenigingen zich door de jaren heen belangeloos hebben ingezet voor de kinderen van de groepen 4/5/6 en groepen 7/8 om hen 4x per jaar een superleuke discoavond te bezorgen. Todo heeft hen altijd gefaciliteerd en waar nodig ondersteund met inzet vanuit het beheer en jongerenwerk.

Helaas komt hier nu een einde aan en dat betreuren we ten zeerste. Toch willen we het vanuit Todo nog eens proberen om volgend schooljaar een jeugddisco van de grond te krijgen. Dit kan echter alleen door de inbreng van ouders of andere vrijwilligers. Dit mogen ook jeugdige vrijwilligers zijn die het leuk vinden om dit mee te organiseren. Vanuit Todo zullen zij worden begeleid en ondersteund.

De jeugddisco zal zich dan niet meer beperken tot de wijken Heivelden en Heuveleind maar voortaan voor kinderen uit heel Best worden aangeboden. Zo hopen wij alle kinderen van groep 4 t/m 8 niet teleur te hoeven stellen.

Heeft u interesse om samen de jeugddisco in stand te houden en nieuw leven in te blazen? Dan horen wij dat graag. Stuur een e-mail naar info@jctodo.nl of loop gerust eens binnen in JC Todo aan de Jacob van Wassenaerstraat 69 voor meer informatie. Uiteraard zijn we ook telefonisch bereikbaar via 0499-460111. Uiteindelijk willen we graag weer een enthousiaste werkgroep bij elkaar brengen die zelfstandig aan de slag gaat voor de doelgroep van de jeugddisco.

×