Aanstaande vrijdag (10 mei) is Club Soda er weer. En omdat het buiten momenteel niet het beste weer is maken we er binnen gewoon een supergezellige Summeredition van. DJ Enforcer is ook weer van de partij om voor de vetste muziek te zorgen. Samen maken we er een topavond van. Kaartjes kosten € 3,00 maar je kunt ook free tickets bemachtigen in de aanloop naar vrijdag. Hou onze stagiaires en vrijwilligers ook op school in de gaten want daar worden kaartjes verspreid.

Voor deze editie worden extra vrijwilligers en personeel ingezet om er voor te zorgen dat alles veilig en gezellig verloopt. Wij verwachten deze editie weer veel bezoekers dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent om teleurstelling te voorkomen. Wanneer je door je ouders gebracht en gehaald wordt is het handig om de auto op het achterterrein van Todo te parkeren. Dit i.v.m. filevorming voor de deur.

Club Soda begint vrijdag om 20.00 uur en duurt tot 23.30 uur. Als bezoekers voor 23:00 willen vertrekken wordt door de jongerenwerker eerst telefonisch contact gezocht met de ouders/verzorgers om hier toestemming voor te vragen. De entree bedraagt €3,00. Club Soda is toegankelijk voor iedereen tussen de 12 en 15 jaar en voor de eerste, tweede en derdejaars middelbare scholieren. Let op: schoolpas verplicht!

flyer Club Soda 10 mei 2019 Summeredition

 

×