Hee allemaal,

Zoals jullie vast wel weten is de draai binnen JC Todo weer helemaal terug. Zo is Todo ook op dinsdag, woensdag en donderdagavond open tot 22.00 uur waarbij verschillende activiteiten plaatsvinden.

Voor deze drie avonden zijn wij op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om op deze avonden te helpen. Het gaat hierbij om het openen, sluiten, de bar, het beheren van het gebouw en eventuele hulp bij activiteiten. Er vinden verschillende activiteiten plaats zoals bijvoorbeeld gameavonden, kickboksen, Plexat en meer. Zo nu en dan loopt er nieuwe jeugd naar binnen die graag wegwijs zou willen worden gemaakt binnen Todo. Kortom, levendige en gezellige avonden.

Om dit werk te gaan doen nemen wij je natuurlijk eerst mee in de werkzaamheden waarna wij vervolgens toe werken naar steeds meer zelfstandigheid. Deze oproep geldt voor alle leeftijden. Vrijwilligerswerk is leuk en leerzaam. Het staat bovendien goed op je CV als je gaat solliciteren.

Wat bieden wij?
• De kans om werkervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen.
• Samenwerken met anderen
• (Nieuwe) sociale contacten
• Kennismaking met verschillende activiteiten binnen JC Todo
• Je hoeft je nooit te vervelen
• Je kan deze werkervaring meenemen op je CV
• Je kan helpen bij het bedenken, organiseren en begeleiden van leuke activiteiten
• Je kunt bij ons gratis workshops en trainingen volgen

Liever niet op deze avonden werken maar wel geïnteresseerd in dit soort werk? Ook dan kan je contact met ons opnemen. Wij zoeken namelijk ook vrijwilligers voor in het weekend zoals bijvoorbeeld bij concerten of andere activiteiten. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals helpen bij de bar, verkoop van entreebewijzen en muntjes en meer. Maar ook in de voorbereiding van deze activiteiten kan je van waarde zijn, bijvoorbeeld door reclame (PR) te maken via bijv. social media, kranten of door het verspreiden van flyers en posters. Daarnaast zijn er natuurlijk nog vele andere dingen die je zou kunnen doen. Heb je zelf ideeën voor activiteiten in Todo? Maak het met ons bespreekbaar en we kijken samen naar de mogelijkheden om het te kunnen realiseren.

Lijkt het jou leuk om vrijwilligerswerk bij Todo te doen!? Weet jij organisaties of mensen die dit graag zouden willen doen? Heb je meer informatie nodig? Neem dan gerust contact op met onderstaande personen:

Roché Puijnen: r.puijnen@lumenswerkt.nl of 06-46768147
Lotte Baerwaldt: l.baerwaldt@lumenswerkt.nl of 06-11323481

×