e24c4e5263b60a497927ac15e3f09e59 self love quotes words quotes

Soms heb je even een steuntje in de rug nodig.

Vanuit het jongerenwerk helpen wij veel jongeren in Best. Zo kunnen wij helpen met het zoeken naar een goede opleiding, het zoeken naar een leuke (bij)baan of het zoeken naar een toffe sportclub. Soms heb je misschien iets meer hulp nodig. Dit kan bijvoorbeeld als je ouders gaan scheiden of als het op school niet helemaal goed gaat. Ook dan kunnen wij vanuit het jongerenwerk helpen en samen met jou te kijken naar een geschikte oplossing. Voor het jongerenwerk is geen vraag te gek! Schaam je dus niet en mail, bel of loop een keer binnen. 

Binnen het jongerenwerk geven wij ook verschillende trainingen en workshops. Eén van de trainingen die we nu veel inzetten is een sollicitatietraining. Op dit moment zijn we ook druk bezig om een training te ontwikkelen om jou om te leren omgaan met spanning of stress. 

Het jongerenwerk in Best zet veelvuldig coaches in om jongeren te ondersteunen. Dit doen zij middels de methodiek van Go4it! Jongerencoaching. Het gaat om lichte ondersteuning die erger doet voorkomen. Go4it! heeft coaches in alle soorten en maten. Van jong tot oud, met verschillende achtergronden en banen en met verschillende interesses. Allemaal hebben ze een training gehad en uiteenlopende ervaring in het coachen van jongeren. De coach is er speciaal voor jou, dus je krijgt een coach die bij je past. Go4it is voor jongeren tussen de 13 en 27 jaar die op een of andere manier aansluiting verliezen met school of werk.

×