cardio kickboxing videosCaf'é avond:

Dinsdag, Woensdag en donderdagavond is het café van JC Todo altijd gratis toegankelijk voor iedereen. Onze jongerenwerkers zijn dan ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Tijdens deze avonden kan en mag bijna alles. Zo kunnen we bijvoorbeeld tv kijken, tafelvoetballen, darten of op de Wii spelletjes spelen. Wil je dus graag nieuwe mensen leren kennen of zoek je met je vriendengroep een chille plek om samen te komen dan is het avondcafé iets voor jou! 

Meidenmiddag:

Elke woensdagmiddag hebben wij van 16:00 tot 17:30 een meidenmiddag.Deze middag is voor meiden tussen de 9 en 13 jaar.De middag kost 0,50 euro per keer. Elke week gaan we leuke activiteiten doen met de meiden. Dit jaar zijn de themas die tijdens de meidenmiddag voorbij komen o.a.: Strak in je vuilniszak, Mixed Up, Challange day, Cupcake Alarm, bakken met Laura, Schatzoeker, Kickbox en maak je eigen beautymasker. 

 
Kickboksen:

Iedere woensdag avond is er in Jc Todo een kickboks les van 20:00 tot 21:00 waar iedereen tussen 12 en 23 jaar welkom is. Met een symbolisch bedrag van 1 euro per les is het voor iedereen toegankelijk en mocht je nog geen spullen hebben dan liggen er bij ons handschoenen en scheenbeschermers klaar. Wil jij leren kickboksen, heb je teveel energie of kun je wel wat zelfvertrouwen, respect, discipline, zelfbeheersing en gezelligheid gebruiken? Kom dan een keertje kijken of doe mee! 

Plexat:

Plexat is een activiteit op donderdag avond van 19:00 tot 22:00. Deze activiteit is voor iedereen vrij toegankelijk. Cultuur staat tijdens deze bijeenkomsten centraal. Iedereen kan deze avond van en met elkaar leren. 

Freerunnen:

Elke dinsdagmiddag gaan we met een groep jongeren freerunnen. Dit doen we in een sporthal die wij huren. De lessen worden gegeven door sportdocenten uit Best en zijn gratis. Vindt je het dus leuk om salto's te maken, van muren af te springen en vette andere tricks te doen meld je dan snel aan. 


Zaalvoetbal:

Elke dinsdagmiddag gaan we met jongeren zaalvoetballen. Dit doen we in een sporthal in de buurt. De lessen worden door de jongerenwerkers gegeven en zijn gratis. Even lekker stoom afblazen en je voetbalskills bijschaven! 


Licht en geluid:

Elke donderdagavond tussen 19:30 en 22:00 vindt er in JC Todo een licht en geluidscursus plaats. Deze cursus wordt gegeven door professionele technici die hun strepen hebben verdiend in het vak! De cursus is voor jong en oud en voor beginner tot gevorderde. Je leert hier o.a. hoe je een band kan uit versterken en het geluid kan mixen op een avond. Ook leer je hoe je tijdens een activiteit een vette lichtshow kan geven. 
 

De Tent:

Ieder jaar organiseert JC Todo in samenwerking met Best Beter een grote carnavalsfeest in Best. Dit doen zij voor de jongeren die nog geen 18 jaar zijn maar wel graag carnaval willen vieren. De Tent staat elk jaar in het centrum van Best.
Er komen altijd grote artiesten en het is altijd een super feest. Zo zijn vorig jaar bijvoorbeeld STUK TV en Dave Roelvink langs gekomen! Foto’s hiervan kunt u onder het kopje ''Media'' vinden.
Wilt u meer informatie hierover dan verzoeken wij u te kijken op de site van de Tent.
www.detentbest.nl

×