cardio kickboxing videos

 

Inloopcafé:
Op dinsdag, woensdag en donderdagavond van 19.00 tot 22.00 uur is het café van JC Todo gratis toegankelijk voor iedereen. Onze jongerenwerkers zijn dan ook aanwezig om eventuele vragen van jongeren te beantwoorden. Tijdens deze avonden kan en mag bijna alles. Zo kan je bijvoorbeeld tv kijken, tafelvoetballen, darten, op de Wii spelletjes spelen of gewoon gezellig wat drinken. Wil je dus graag nieuwe mensen leren kennen of zoek je met je vriendengroep een chille plek om samen te komen dan is het dit iets voor jou! We staan ook open voor leuke ideeën om de avonden een invulling te geven die aansluit op de wensen van de alle (mogelijke) bezoekers. Deel je ideeën met ons en wij gaan de mogelijkheden zeker bekijken.

Meidenmiddag:

Elke woensdagmiddag hebben wij van 16.00 tot 17.30 uur een meidenmiddag. Deze middag is speciaal bedoeld voor meiden tussen de 9 en 13 jaar. Deelname kost € 0,50 per keer. Elke week gaan we leuke activiteiten doen met de meiden. We starten op 3 oktober weer met het nieuwe jaar. Ook dit jaar is er weer een diversiteit aan thema's. Heb je interesse, of wil je meer informatie dan kun je terecht bij Lotte via lotte@jctodo.nl of bel 0499-745805. 

 
Kickboksen (10 tot 14 jaar en 14 tot 23 jaar):

Iedere woensdagavond zijn er in Todo twee kickbokslessen. Voor de jeugd van 10 tot 14 jaar is de les van 19.00 tot 20.00 uur en voor jongeren tussen 14 en 23 jaar is de les van 20:00 tot 21.00 uur. Met een symbolisch bedrag van slechts € 1,00 per les is het voor iedereen toegankelijk. Mocht je zelf nog geen eigen spullen hebben dan liggen er bij ons handschoenen en scheenbeschermers klaar. Wil jij leren kickboksen, heb je (te) veel energie of kun je wel wat zelfvertrouwen, respect, discipline, zelfbeheersing en gezelligheid gebruiken? Kom dan een keertje vrijblijvend kijken of doe meteen mee. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie over de lessen dan kan je terecht bij Thijs via thijs@jctodo.nl of bel 0499-745811.

Plexat:

"Plexat" is een activiteit op donderdagavond (tijdens het Inloopcafé) van 19.00 tot 22.00 uur. Deze activiteit is voor iedereen vrij toegankelijk. Cultuur staat tijdens deze bijeenkomsten centraal. Iedereen kan deze avond van en met elkaar leren. . 

Freerun:

Elke dinsdagmiddag gaan we met een groep jongeren freerunnen. Dit doen we in sporthal 2 van het Heerbeeck College en is een samenwerking tussen het jongerenwerk en de combinatiefunctionarissen van school die de les professioneel en veilig laten verlopen. Vind je het leuk om salto's te maken, van muren af te springen en andere vette tricks te doen dan ben je hier op de juiste plek. Deelname is geheel gratis. Meld je snel aan bij Thijs via thijs@jctodo.nl of bel 0499-745811.

Skate-middag:
Elke vrijdagmiddag is het Skate-middag bij Todo. Neem je eigen skateboard, step of BMX mee en ga aan de slag met het leren van vette en nieuwe tricks. Dit alles wordt verzorgd door een lokale skater en is voor iedereen gratis. Meer informatie bij Thijs via thijs@jctodo.nl of bel 0499-745811.


Zaalvoetbal:

Elke dinsdagmiddag van16.00 tot 17.00 uur gaan we met jongeren zaalvoetballen in de gymzaal van de Heivelden. De onderlinge wedstrijden worden begeleid door het jongerenwerk. Even lekker stoom afblazen en je voetbalskills bijschaven? Het kan bij ons en deelname is gratis. Meer info of aanmelden bij Thijs via thijs@jctodo.nl of bel 0499-745811.

Zumba:
Vanaf 2 oktober starten we weer elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur met zumbalessen voor meiden vanaf 13 jaar. Samen met een aantal andere meiden en dames gaan jullie lekker dansen op muziek onder leiding van een dansdocent. Wil jij hier graag aan meedoen? Kom dan gerust eens een kijkje nemen om te zien of het wat voor jou is. Meer informatie bij Lotte via lotte@jctodo.nl of bel 0499-745805.


Licht en Geluid:

Elke donderdagavond tussen 19.30 en 22.00 uur komt de werkgroep Licht en Geluid bij elkaar en wordt er in Todo een licht en geluidscursus gegeven. Deze cursus wordt gegeven door professionele technici die hun sporen in het vak hebben verdiend. De cursus is voor jong en oud en voor beginner tot gevorderde. Je leert hier oa. hoe je een band kunt uitversterken en het geluid kunt mixen bij optredens. Ook leer je hoe je tijdens een activiteit een vette lichtshow kunt verzorgen. Heb je interesse om ook aan te sluiten bij de werkgroep loop dan gerust eens binnen op de donderdagavond. Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Lotte via lotte@jctodo.nl of bel 0499-745805. 
 

De Tent:

Ieder jaar organiseert JC Todo in samenwerking met Stichting BestBeter een grote carnavalsfeest op het Raadhuisplein in Best. Dit doen zij voor de jongeren die nog geen 18 jaar zijn maar wel graag carnaval willen vieren. De Tent staat elk jaar in het centrum van Best.
Er komen diverse artiesten en de sfeer is altijd goed. Foto’s hiervan kunt u onder het kopje ''Media'' vinden.
Voor meer info kun je kijken op de website www.detentbest.nl

×