Lumens biedt in elke gemeente trainingen en workshops aan. In Best doen we dat bovendien samen met MEE, GGD, Humanitas, ZuidZorg en Halt. Het aanbod en de variƫteit is groot. Zo zijn er voor jongeren trainingen die helpen je zelfvertrouwen te vergroten, of je grenzen aan te geven. Maar we bieden ook workshops die je leren beter met geld om te gaan. Voor jongeren die te maken krijgen met scheidende ouders of verlies van een ouder hebben we ook trainingen ontwikkeld. Kortom, we hebben wat voor iedereen.

Het zou natuurlijk kunnen dat jij ergens mee zit. En dat je denkt dat je wel wat hulp kan gebruiken. Of misschien vindt jouw leraar of moeder wel dat je hulp kunt gebruiken. Dan kan een training, samen met jongeren die hetzelfde meemaken, uitkomst bieden.  Wees gerust, we zijn geen school! Onze trainingen zijn leerzaam maar ook laagdrempelig, gezellig en relaxed (en soms geven  we ze wel op school ;-)). 

Wil je weten of wij iets voor je kunnen doen? Dan mag ja altijd contact opnemen met het basisteam. Je vindt ze hier in TODO. Of je neemt een kijkje op de website van Lumens voor een overzicht van allerlei trainingen.

×