In ons jongerencentrum zijn buiten onze eigen activiteiten om ook diverse grote en kleine ruimtes beschikbaar voor verhuur. Van een grote zaal inclusief podium en het gezellige café tot diverse kleinere ruimtes voor bijvoorbeeld vergaderingen, workshops, cursussen en andere bedrijfsbijeenkomsten. Daarnaast beschikken wij over twee geïsoleerde repetitieruimtes, ook wel Pop Oefen Ruimtes genoemd.

Voor meer informatie zoals tarieven, beschikbare tijden en andere zaken betreffende de verhuur van onze ruimtes en materialen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze beheerder Corney van Houtum. Bereikbaar via e-mail op c.v.houtum@lumenswerkt.nl. of telefonisch via 06-51997786. Bij geen gehoor kunt u ook het algemene telefoonnummer bellen: 0499-460111.

Om direct te kunnen zien of een ruimte beschikbaar is op de door u gewenste tijdstippen verwijzen wij u naar www.buurtruimte040.nl en ga daar naar jongerencentrum Todo.

verhuur cafe todo

 Jc Todo projectruimte 2

verhuur projectruimte 3

Jc Todo projectruimte 4

verhuur projectruimte 5

POP OEFEN RUIMTE (POR)

Speel jij in een band en ben je op zoek naar een geschikte ruimte om te repeteren? Bij JC Todo ben je aan het goede adres. Wij hebben de beschikking over twee geluidsdichte Pop Oefen Ruimtes inclusief afsluitbare kastruimtes. In elke POR staat een vaste backline die jij samen met je band kunt gebruiken. De backline bestaat uit een drumstel met Hi-Hat standaard, twee bekkenstandaarden, een basversterker, twee gitaarversterkers, twee microfoons met standaards en een PA systeem (zangversterking). Een ruimte wordt per dagdeel verhuurd, per maand komt dit neer op € 94,05.  Ben je zelf actief als vrijwilliger actief binnen Todo of is een van jouw bandleden dat, dan bieden wij jullie je de ruimte met 50% korting aan. De ruimtes zijn ook beschikbaar buiten onze reguliere openingstijden, dus daar ben je niet aan gebonden.

verhuur POR

×