BMEC Artistic Research Festival 2020 (dag 1) GEANNULEERD (ONDER VOORBEHOUD)

Artistic Research Festival 2020
Categorie: Optredens - live muziek
Locatie: BMEC Artist in Progress, Jacob van Wassenaerstraat 69, 5684 CR, Best

Artistic research centraal
In 2019 startte BMEC met een nieuw festival, waarmee we ons Artist in Progress programma afsloten en de zomervakantie inluidden. Dit bleek een zeer geslaagd experiment, dus met vreugde geven wij kennis van een nieuwe jaarlijkse traditie die is geboren!

Twee dagen lang valt er een afwisselende, doorlopende programmering van de meest uiteenlopende acts te genieten. De rode draad tijdens het festival wordt gevormd door artistic research. Het experiment staat centraal. De meest wonderbaarlijke dingen worden vaak per ongeluk, bij toeval, in het experiment gevonden. Creativiteit wordt tot het uiterste uitgedaagd in situaties die de artiest niet meer onder controle heeft. Dit voortdurend balanceren op de grens tussen het bewuste en het onbewuste leidt de artiest tot dat wat hij maakt. Het publiek vormt in dit boeiende proces een onmisbare schakel. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om deel te hebben aan de spannende zoektocht, en om samen met onze artiesten te ervaren hoe het is om de veilige, gebaande paden te verlaten en andere, of zelfs nieuwe werelden te verkennen.

Festival Programmering
Er zullen gedurende het hele festival optredens verzorgd worden door zowel BMEC Faculty Artists als BMEC Guest Artists. Ook zal er informatie worden gegeven over het 

Meer info volgt zodra bekend

Bekijk ook de website: www.bmec.nl
Of volg BMEC op FACEBOOK

bmec logo

Van 27 juni 2020 13:00 tot 27 juni 2020 22:00
Bij JC Todo
BMEC Artistic Research Festival 2020 (dag 1) GEANNULEERD (ONDER VOORBEHOUD)
×