BMEC OPEN DAG Artist in Progress AFGELAST/UITGESTELD

BMEC OPEN DAG Artist in Progress
Categorie: Open Dagen

Locatie: BMEC Artist in Progress, Jacob van Wassenaerstraat 69, 5684 CR, Best

Ervaar het zelf!

Ben jij een maker? Iemand die MOET creƫren? Vaak blijkt het nog best een behoorlijke uitdaging om deze onbedwingbare behoefte aan creatief bezig zijn een plek te geven in het dagelijks leven, zelfs als je voltijd muziek studeert, of als professional al in die wereld actief bent. Zowel in het vak, als bij de huidige voltijdopleidingen kan het je zelfs overkomen dat je niet blijkt te "passen" in het systeem. Daardoor lopen mensen, ondanks hun bijzondere talenten, soms uiteindelijk helemaal vast in hun wens om iets met hun muziek op te bouwen, en zich daarin te blijven ontwikkelen. Wat is dan een goede volgende stap?

Of je nu zingt, drumt, songs schrijft, beats produceert, pedalsteel speelt, soundscapes bouwt, vlogs maakt, droomt van je eigen wereldtour (of dit allemaal tegelijk doet).... De eerste stap is: simpelweg 1 concrete actie daadwerkelijk uitvoeren! Daaruit volgt namelijk altijd iets nieuws. En dan ben je onderweg!

Zo zou het bezoeken van deze Open Dag wel eens het startpunt kunnen zijn van weer een nieuwe, boeiende reis!

Artistic Research: It's a rollercoaster baby!
Op een beeldschermpje kan het allemaal nog zo mooi gebracht worden, maar om een echt goede indruk te krijgen van de essentie van ons nogal uitdagende Artist in Progress programma, is niets beter dan toch echt zelf kunnen ervaren, horen, voelen, zien wie wij zijn, wat we doen, hoe we dat doen, waarom we dat doen.

Je maakt tijdens de Open Dag kennis met alle artiesten (studenten en docenten) die hier rondlopen, kunt persoonlijke antwoorden krijgen op je vragen over het programma, meelopen met de sessies, en er wordt veel praktische en inhoudelijke informatie gegeven over onze werkwijze:

* Keynotes over Artistic Research als voorbereiding op het vak
* Toelichting jaarprogramma
* Q & A Forum (vraag maar raak!)
* Guest Artist presentations
* Faculty Artist presentations
* Keynote "Muziek en Theorie, hoe zit dat?"
* Aanmelden voor & info over de persoonlijke intake sessies

Gedurende de hele dag is er volop gelegenheid om vragen te stellen, bij de artiesten (wij spreken liever niet van "studenten") te informeren naar hun ervaringen, en kennis te maken met mensen die ook heel serieus bezig zijn met het vinden van hun weg in de wereld van de muziek.

 Het Artist in Progress programma is erg intensief, en we besteden elk jaar dan ook veel tijd en aandacht aan de persoonlijke intake sessies. Hier zullen we tijdens de Open Dag dan ook veel over kunnen vertellen.

bmeclogo

Van 04 april 2020 10:00 tot 04 april 2020 17:00
Bij JC Todo
BMEC OPEN DAG Artist in Progress AFGELAST/UITGESTELD
×