Jeugddisco Heivelden/Heuveleind & Heydonck (Naastenbest)

Jeugddisco basisscholen Heivelden/Heuveleind en Heydonck (Naastenbest) – FLUOR party!
Kom je vrijdag 5 juni (weer) mee swingen….!?

De jeugddisco is helemaal terug van weggeweest! Op 1 november 2019 kwamen veel leerlingen van de basisscholen De Klimboom, Sint Antonius en de Heydonck naar TODO voor het ‘spannende’ en supertoffe discofeest in het thema Halloween. Dit proefde direct naar meer! De organisatie gaat daarom door! Een nieuwe jeugddisco dus, in alweer een gaaf thema.

Met het voorjaar in aantocht, roepen we iedereen op om gekleed te komen in vrolijke, felle fluor-kleuren. Wat zal dit een mooi gezicht opleveren! De vorige keer hadden veel kinderen werk gemaakt van hun outfit. Om dit te belonen, kan degene met de origineelste, coolste outfit rekenen op een vette prijs..!!

Nieuwsgierig? Hieronder volgt de algemene informatie. Let op: er zijn wat punten aangepast, onder andere de tijdsduur.
Hopelijk tot ziens bij de jeugddisco!

Algemene informatie
Waar? Jongerencentrum TODO (Jacob van Wassenaarstraat 69, Best)
Wanneer? (vooralsnog) vrijdag 5 juni a.s.
Tijdstip voor groep 4 en 5: 18.00-19.15 uur
Tijdstip voor groep 6,7 en 8: 19.45-21.00 uur
Kosten entree: € 3,- p.p. contant en gepast te betalen aan de deur; dit is inclusief 1 consumptie ter waarde van € 1,- 
Kosten consumptie: € 1,- voor fris, chips, kleine snoepzakjes of chocoladerepen als Twix en Mars. Ranja kost € 0,50 en water is gratis!
Dresscode (niet verplicht): Fluor (zwart met neon-kleuren).

Het idee is dat er vanaf schooljaar 2020/2021 ook voor andere basisscholen/wijken uit Best een jeugddisco komt, alleen dan op andere avonden. Deze gaan georganiseerd worden door ouders van de desbetreffende basisscholen/uit de desbetreffende wijken. Dus ook dit keer is de disco alleen voor de leerlingen van de basisscholen De Klimboom, Sint Antonius en de Heydonck (locatie Naastenbest).

Wil je jouw kind(eren) opgeven voor de jeugddisco van 13 maart? Dat kan tot en met woensdag 11 maart DOOR OP DEZE LINK TE KLIKKEN en het formulier in te vullen.  

LET OP: kinderen die zich niet vooraf hebben aangemeld, mogen niet naar binnen!

Wist je dat?
• Er voldoende toezicht is door de organisatie. Ouders hoeven niet te blijven gedurende de disco (is ook niet mogelijk).
• Kinderen kunnen worden opgegeven via de bovengenoemde link. Het invullen van alle verplichte velden in het digitale formulier is tevens verplicht. De link kun je ook vinden via de site van TODO: https://jctodo.nl/agenda
• Dat als een ouder/verzorger een kind heeft opgegeven, wij er vanuit gaan dat dit kind naar de jeugddisco komt. Mocht het kind onverhoopt verhinderd zijn, stuur dan een afmelding naar jeugddisco.todo@gmail.com .
• De organisatie duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Daarom zal de organisatie bijvoorbeeld gebruik maken van houdbare bekers.
• Er volop snoep wordt aangeboden. Wij hebben daarom het gratis snoepzakje vervangen door 1 gratis consumptie. Voor kinderen is het soms lastig om maat te houden. Houdt hier als ouders/verzorgers rekening mee bij het meegeven van geld voor muntjes.

Huisregels en andere handige weetjes:
• De gegevens van het formulier worden alleen gebruikt om namenlijsten te maken die gebruikt worden bij de entree. Ook indien zich calamiteiten voordoen, zullen die gegevens gebruikt worden om ouders/verzorgers te bereiken. Na afloop van de disco zullen alle gegevens vernietigd worden.
• Indien een kind niet is opgegeven via het digitale aanmeldingsformulier moet hij/zij wachten tot iedereen die in de rij staat binnen is. We kijken dan eerst of er voldoende plaats is. Zo ja, dan schrijven we jouw kind handmatig in en kan hij/zij de jeugddisco bezoeken. Let wel op vol=vol!
• Bij deelname jeugddisco wordt er automatisch toestemming gegeven om foto’s te maken die op social media (website TODO/Facebookpagina Jeugddisco) geplaatst kunnen worden. Indien men dit expliciet niet wil zal dit op het aanmeldformulier moeten worden aangegeven.
• Het is aan de ouders/verzorgers zelf om informatie over relevante (voedsel)allergieën etc. van hun door te geven aan de organisatie. De organisatie zal binnen hun mogelijkheden rekening houden met deze allergieën.
• Wij raden ouders/verzorgers, en de bezoekende kinderen zelf, aan om waardevolle voorwerpen thuis te laten (denk hierbij aan mobiele telefoons, dure jassen, sieraden, etc.). De medewerkers van de jeugddisco zijn NIET verantwoordelijk bij verlies, diefstal of beschadiging.
• Jassen kunnen binnen opgehangen worden aan de kapstok. Slimmer is het om als ouder de jas mee te nemen bij het afzetten van je kind en weer mee te nemen bij het ophalen van jouw kind. Dan is de kans om een jas kwijt te raken het kleinst. Wil je toch graag dat jouw kind de jas in de garderobe hangt bij TODO? Dan is de organisatie niet verantwoordelijk als de jas kwijtraakt of beschadigd.
• Kinderen moeten binnen opgehaald worden in verband met de veiligheid.
• Kinderen voor de eerste disco (voor groep 4 en 5) zijn welkom vanaf 18.00 uur. Zij blijven onder toezicht tot zij weer opgehaald worden door hun ouders/verzorgers. Er staan organisatie-ouders bij de deur die ervoor zorgen dat kinderen niet alleen weggaan.
• Kinderen voor de tweede disco (voor groep 6, 7 en 8) zijn welkom vanaf 19.45 uur en blijven onder toezicht tot 21.00 uur. Ook voor deze kinderen geldt, dat zij worden opgehaald door hun ouders. De organisatie van de jeugddisco is niet verantwoordelijk als kinderen alleen naar huis gaan.
• De jeugddisco staat voor gezelligheid en plezier. De bezoekers tonen daarom respect voor elkaar; houden de zaal en toiletten netjes; er wordt niet gerend, geduwd, getrokken, enz.

flyerfluor aangepast

Van 05 juni 2020 18:00 tot 05 juni 2020 21:00
Bij JC Todo
Jeugddisco Heivelden/Heuveleind & Heydonck (Naastenbest)
×