Buitenspeeldag bij JC Todo

12 juni is het Buitenspeeldag

Op woensdag 12 juni wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd: een activiteit voor kinderen bij u in de buurt. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 150.000 kinderen tijdens deze 12e editie onbezorgd kunnen spelen.

Ook in Best is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai en onveilig. Die dag organiseert JC Todo tussen 14.00 en 17.00 uur toffe activiteiten. Het buitenterrein aan de Jacob van Wassenaerstraat wordt omgetoverd tot een prachtig speelterrein zodat zoveel mogelijk kinderen uit Best onbezorgd kunnen spelen. Want buitenspelen is gezond en leuk! Er zijn verschillende sport- en spelactiviteiten en workshops, er komt een springkussen, er zijn gezonde snacks en drinken te verkrijgen. En dat alles geheel gratis.

JC Todo hoopt op goed weer en een gezellige drukte zodat we er samen met de kinderen een groot succes van kunnen maken. Voor meer informatie over de Buitenspeeldag kunt u terecht op www.buitenspeeldag.nl of voor directe vragen bij JC Todo op telefoonnummer 0499-460111 of per e-mail: info@jctodo.nl

Flyer buitenspeeldag JPG

Van 12 juni 2019 14:00 tot 12 juni 2019 17:00
Bij JC Todo
Buitenspeeldag bij JC Todo
×