BEST TRIBUTE FEST 1. MUSE + RAGE AGAINST THE MACHINE + EDITORS

Op zondag 16 juni vindt de eerste editie van het Best Tribute Fest plaats in TODO. Een tribute band festival is een feest der herkenning, waarbij mee zingen, je beste oude en nieuwe vrienden ontmoeten en vooral genieten mag of beter MOET! Best Tribute Fest zal dit jaar een aantal keren terug komen, live muziek voor live muziek fans, met bands die nu de Pinkpops of de Lowlands afsluiten, tot de headliners die inmiddels niet meer spelen. 

Heb je zin in het festival seizoen, zet dan zeker 16 juni in je agenda! Tickets zijn online te koop via onderstaande ticketknop, of hardcopie tickets zijn verkrijgbaar in de ticketbox in Todo. 

RAGE AGAINST THE MACHINE by RAGE AGAINST THE SYSTEM
Zeg je jaren negentig rockmuziek, dan kun je niet op Rage Against The System  heen. De band die de Moshpit weer terug bracht naar Pinkpop. In 1992 kwam de debut plaat uit van de heren, met daarop de mega knaller “Killing in the Name”, of voor de mensen met minder gevoel voor songtitels “dat nummer van Fuck you, witte wel?”. In 1992 kwamen platen uit als R.E.M’s “Automatic for the People”, Alice in Chains “Dirt”, Dr Dre’s “the Chronic”, Beastie Boys’s “Check Your Head”, Madonna’s “Erotica” en Nirvana’s hitsingle “Smells Like Teen Spirit” stond overal boven aan in de hitlijsten. De stevige gitaren en de grunge stond overal in de kijker. De winnaar van de meeste energieke live act was toch wel Rage Against The Machine, en voorzag Pinkpop van een heuse aardbeving!

Het deels brabantse Rage Against The System weet die energieke sound geweldig goed te pakken. De unieke gitaar sound van het origineel, de raps van RATM zang Zach en het groovend strakke drumwerk weet deze te gekke tribute goed neer te zetten. Na uitverkochte shows in onder andere het Klokgebouw en kapot gespeelde zalen in heel Nederland, komt Rage Against The System als afsluiter van Best Tribute Fest naar Todo. En dat wordt feest!!!
www.facebook.com/ratstribute

MUSE by MUSEST 
Geen gemakkelijke band om te tributen. Musest doet het, en dat het goed. Wellicht de beste Muse tribute van Europa, zal in Todo zijn ding komen doen. Overal waar Musest op het podium staat, laten ze het publiek achter met het gevoel het origineel aan het werk te hebben gezien. Een top tribute, met een flinke volging in Nederland. Muse klassiekers als "Uprising", "Resistance"en hun laatste hit "Pressure" gaan voorbij komen.. en jij? Jij staat kei hard mee te bleren! 
www.musest.nl  

EDITORS by reEDITORS
De Editors speelden in 2016 nog als headliner op Best Kept Secret Festival, niet gek met hits als “Smokers Outside the Hospital Doors”, “An end has a Start” en “The Racing Rats” die in Nederlands op de eerste plaats van de top40 stonden. De Nederlandse Editors tribute genaamd reEditors weten hoe ze het origineel moeten vangen. Met het zelfde gemak en passie slingeren de mannen van reEditors de hits de zaal in, wat stil staan onmogelijk maakt! Kom op tijd, want deze toffe tribute gaat Best Tribute Fest 1. openen!

Ticketknop

Van 16 juni 2019 15:00 tot 16 juni 2019 20:30
Bij JC Todo
BEST TRIBUTE FEST 1. MUSE + RAGE AGAINST THE MACHINE + EDITORS
×