BMEC Sunday Sessions CANCELLED!!

HELAAS MOETEN WIJ BERICHTEN DAT BMEC WEGENS OMSTANDIGHEDEN BESLOTEN HEEFT DE SUNDAY SESSIONS VAN AS. ZONDAG 26 MEI NIET DOOR TE LATEN GAAN. WIJ HOPEN JULLIE NATUURLIJK EEN VOLGENDE KEER GRAAG TERUG TE ZIEN IN JC TODO.

 

BMEC Sunday Session
Categorie: Optredens - live muziek
Locatie: BMEC Artist in Progress, Jacob van Wassenaerstraat 69, 5684 CR, Best

Een plaats waar iedereen de vrijheid geniet om zichzelf te zijn. Waar je samen met anderen gewoon simpelweg genieten kunt van het delen van heel bijzondere momenten. Alleen, met familie, met vrienden, het is om het even. Je hoeft er niets te doen, dan alleen maar alles gewoon over je heen laten komen. Live muziek van een uitzonderlijk niveau, altijd weer verrassend, door even verrassende formaties gespeeld. Soms grappige, soms intense, maar bovenal inspirerende momenten met elkaar delen, in een aangename, warme sfeer in een intieme setting. Musici en vocalisten die pal naast je voor zichzelf en voor jou aan het spelen zijn en er samen met jou van een bijzondere avond genieten. Je voelt je er thuis, kunt je geriefelijk laten zakken in een oude sofa en er je laten verrassen door de vele bijzondere momenten die voorbijkomen. En het mooiste: je wandelt er gewoon binnen, zonder een euro te betalen. Bestaat dat echt? JA!! Welkom in de wereld die BMEC Sunday Sessions heet...

Elke laatste zondag van de maand is er zo'n BMEC Sunday Session, onder leiding van Niels Quaijtaal en Nicole van Hoof. Daar ben je, wie je ook bent, welkom om onder het genot van een hapje en een drankje geheel gratis en voor niets de oren eens te komen laten verwennen in een sfeervol ingerichte, tot huiskamer omgetoverde grote zaal van BMEC College of Music te Best.

Line up voor deze editie volgt zodra bekend...

Locatie: JC Todo, J.v. Wassenaerstraat 69 Best
Meer info via de website van BMEC: www.bmec.nl

Van 26 mei 2019 20:15 tot 26 mei 2019 23:00
Bij JC Todo
BMEC Sunday Sessions CANCELLED!!
×