Club Soda

  • Vrijdagavond is het zover. Trek je mooiste kleren aan want de zaal van Todo komt helemaal vol met dansende jongeren te staan. Onze dj’s zullen deze avond zorgen dat het dak er af gaat en niemand zich zal vervelen. De organisatie van Club Soda heeft een gespecialiseerd lichtbedrijf ingehuurd om er speciaal voor deze editie een vette lichtshow bij te verzorgen. Als dat niet garant staat voor een feest dan weten wij het ook niet meer.
  • Voor deze editie worden extra vrijwilligers en personeel ingezet om er voor te zorgen dat alles veilig en gezellig verloopt. Wij verwachten deze editie zeker 300 bezoekers dus zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent om teleurstelling te voorkomen. Wanneer je door je ouders gebracht en gehaald wordt is het handig om de auto op het achterterrein van Todo te parkeren. Dit i.v.m. filevorming voor de deur.
  • Club Soda begint vrijdag om 20:00 uur en duurt tot 23:30 uur. Als bezoekers voor 23:00 willen vertrekken wordt door de jongerenwerker eerst telefonisch contact gezocht met je ouders om hier toestemming voor te vragen. De entree bedraagt €3,00. Club Soda is toegankelijk voor iedereen tussen de 12 en 15 jaar en voor de eerste, tweede en derdejaars middelbare scholieren. Schoolpas verplicht! 
Van 02 november 2018 20:00 tot 02 november 2018 23:30
Bij JC Todo
Club Soda
×