TODO is er vóór en dóór jongeren!

Check de activiteitenpagina voor vette workshops, toffe dansfeestjes en chille game-avonden..

images/persfoto_Niek_van_der_bruggen_V.jpg

Deelnemers DJ-workshops bezochten studio Radio 538

19 juni 2019

Afgelopen zondag waren de deelnemers aan de DJ-workshops uitgenodigd in de studio van Radio 538 te Hilversum om daar met radio-DJ en Bestenaar Niek van der Bruggen mee te mogen kijken tijdens zijn radioprogramma. Dit ter afsluiting van een DJ-workshop reeks bij Jc Todo. De deelnemers hebben veel opgestoken tijdens de workshops en vonden het super om eens in de studio te mogen komen kijken en een rondleiding te krijgen van een ervaren Radio DJ. De deelnemers zijn in elk geval een mooie ervaring rijker en vonden het prachtig! Speciale dank gaat uit naar Niek van der Bruggen voor de gastvrijheid!

 
images/-buc7489.jpg

Club Soda Schuimparty

14 juni 2019

Vrijdag 21 juni is in Todo de laatste Club Soda van dit schooljaar. En wat voor een!? We sluiten het schooljaar spetterend af met een vette Schuimparty. Iedereen van 12 tot en met 15 jaar oud is welkom om er samen met onze DJ’s, waaronder onze eigen huis-DJ Enforcer, weer een superfeest van te maken in Todo.

Om er een veilige en super gezellige avond van te maken, zullen beveiliging en jongerenwerk zich inzetten voor een probleemloze avond. Er wordt uiteraard geen alcohol geschonken. Let op! Omdat het dit keer Schuimparty is een paar tips: voor eigen veiligheid niet met blote voeten en/of badslippers door de zaal en we raden je aan om niet je nieuwste setje kleren en je net gekochte hippe sneakers aan te doen.

 

Agenda

Contact

Adres
Jacob van Wassenaerstraat 69
5684 CR Best

Telefoonnummer
0499 460 111

E-mailadres

Snapchat
todobest

×