verhuur
Verhuur van ons pand

In ons jongerencentrum zijn buiten onze eigen activiteiten om ook diverse grote en kleine ruimtes beschikbaar voor verhuur. Van een grote zaal voor feesten inclusief podium en het gezellige café tot diverse kleinere ruimtes voor bijvoorbeeld workshops, scholing, vergaderingen e.d. Er zijn mogelijkheden zowel voor incidenteel als voor structureel gebruik.

Op aanvraag verhuren wij ook materialen zoals bijvoorbeeld:

- DJ-set 
- Geluidsset
- Lichtset voor drive in show
- Lichttafel
- Mengtafel voor geluid
- Kabels voor licht en geluid

- Statafels

- Aanhanger

Voor meer informatie zoals tarieven, beschikbare tijden en andere zaken betreffende de verhuur van onze ruimtes en materialen kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze beheerder Jos van der Bruggen.

Bereikbaar via e-mail: j.van.der.bruggen@jctodo.nl of telefonisch via: 0499-745815.

 


Pop Oefen Ruimte (POR)

Speel jij in een band en ben je op zoek naar een geschikte ruimte om te repeteren? Bij JC Todo ben je aan het goede adres. Wij hebben de beschikking over twee geluidsdichte Pop Oefen Ruimtes inclusief afsluitbare kastruimtes. In elke POR staat een vaste backline die jij samen met je band kunt gebruiken. De backline bestaat uit een drumstel met Hi-Hat standaard, twee bekkenstandaarden, een basversterker, twee gitaarversterkers, twee microfoons met standaards en een PA systeem (zangversterking). Een ruimte wordt per dagdeel verhuurd, per maand komt dit neer op € 80,-.  Ben je zelf actief als vrijwilliger in Todo of is een van jouw bandleden dat, dan bieden wij jullie je de ruimte met 50% korting aan en zijn de kosten slechts € 40,- per maand. De ruimtes zijn ook beschikbaar buiten onze reguliere openingstijden, dus daar ben je niet aan gebonden.

De ruimtes zijn ook beschikbaar buiten onze reguliere openingstijden om. Voor meer informatie zoals beschikbare tijden en andere zaken betreffende de verhuur van de POR’s kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze beheerder Jos van der Bruggen.

Bereikbaar via e-mail:  j.van.der.bruggen@jctodo.nl of telefonisch via 0499-745815.