Coming Out!

Het lijkt zo eenvoudig; gewoon zeggen hoe je je voelt. Het lijkt zo eenvoudig om in deze tijd uit te komen voor wie je werkelijk bent. Alles lijkt te kunnen, iedereen wordt geaccepteerd, toch?

Heb je het verlangen om meer jezelf te zijn, om ook over je diepste worstelingen met je vrienden te kunnen praten? Wil je graag een goede vriend of vriendin zijn?

Je eigen identiteit is iets kostbaars, maar ook iets waar je een leven lang mee kunt worstelen.

Arie de Rover neemt ons mee op deze zoektocht op 19 maart bij Best Life.

Best Life staat voor prikkelende events voor jongeren en jongvolwassenen vanaf 16 jaar. De verschillende sprekers introduceren een thema dat betrekking heeft op hun leven. Ze gebruiken daarbij filmfragmenten, muziek en clips.

Wil je kennis maken met Best Life of ben je trouwe bezoeker; kom ook op 19 maart.

Iedereen vanaf 16 jaar is welkom in de Lidwinakerk, Raadhuisstraat 209 in Best.  Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend en staat de koffie klaar. Het programma start om 19.30 uur. Na afloop is er volop ruimte om na te praten onder het genot van een drankje en hapje.

 

 

 

Arie had jarenlang een 'succesvol' leven met een goede baan, een gezin en naar de kerk gaan op zondag. Totdat hij in een crisisperiode Gods genade ontdekte. Een religieus leven veranderde in een leven uit genade in relatie met Jezus. Over die keus schreef hij het boek ‘Leven na de genadeklap’.

 

Wil je meer weten over Best Life? Wil je ons financieel steunen of wil je het event op een later moment terugkijken? Kom dan naar onze website; www.best-life.nl of volg ons via Facebook; www.facebook.com/BestLifeEvent