€3500,- Voor een nieuwe dj-set!!

Met grote dankbaarheid berichten wij jullie dat het Oranje Fonds een bedrag van €3500,- heeft toegekend aan Jc Todo ten behoeve van de investering van een nieuwe dj-set. Mede dankzij deze investering hoeven we geen apparatuur meer in te huren voor onze tienerdisco en dance activiteiten en kunnen we weer beginnen met onze dj-cursus, het dj-café en de dj battles. Volgende week hopen we tot aanschaf over te kunnen gaan zodat deze activiteiten in de weken daarna weer te bezoeken zijn.

Geef het Oranje Fonds een dikke Like en kom binnenkort maar eens kijken naar een van onze activiteiten waarbij de jeugd van Best haar kunsten vertonen op de dikste apparatuur die op dit moment te verkrijgen valt.

Het Oranje Fonds steunt jaarlijks ruim 7.500 sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar ondersteunde het met € 27,4 miljoen initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.