Laatste Sunday Session!

Sun 25 Jun 2017 / 20:00 - 23:00 / Gratis

Zeer gewaardeerde muziekvriend, 

Inmiddels is het al bijna tien jaar geleden dat de eerste Frimangron Sunday Session plaatsvond, toen nog in het café. Sedertdien heb ik met heel veel liefde en plezier maandelijks genoten van een evenement dat mij erg dierbaar is geworden en waaraan ik heel veel bijzondere herinneringen heb overgehouden. Prachtige muzikale mensen, in inmiddels een behoorlijk indrukwekkende lijst aan artiesten en muzikanten die, gewoon hier in Best, puur uit liefde voor samen muziek maken, op het podium hebben gestaan. Na deze lange periode echter is het tijd voor nieuwe dingen, en ga ik mij intensief richten op de verwezenlijking van nieuwe muzikale ambities die ik al jaren koester. Al die mooie avonden de afgelopen jaren waren niet mogelijk geweest zonder de eveneens belangeloze inzet van vrijwilligers die daar hun eigen tijd en energie aan wilden besteden. Daar ben ik deze vrijwilligers erg dankbaar voor. Dat geldt dus ook voor jou! 

Daarom nodig ik je bij deze van harte uit om zondag 25 juni 2017 te gast te zijn op de allerlaatste Frimangron Sunday Session. 

Programma: 

19:30 voorprogramma: Alumni Jam 2017 (sessie met nieuw talent van Rockacademie, Artez, BIMM, ect.) 

20:45 hoofdprogramma: Frimangron Sunday Session Final Edition   https://www.facebook.com/events/1761487107474888/ 

Locatie: JC Todo

Ik hoop je daar te treffen, dat zou ik echt heel erg leuk vinden! Mocht je er niet bij kunnen zijn, dan wil ik je in ieder geval al langs deze weg heel erg bedanken voor jouw bijdrage de afgelopen jaren aan iets wat voor mij heel waardevol is (en voor de overige muzikanten, artiesten, en ook voor de mensen die elke maand weer kwamen luisteren).  DANKJEWEL!! 

Toegang is uiteraard gratis! 

Warme groet, 
 


Emiel Scholsberg

Stichting BMEC