Live muziek van verschillende bands

Sat 27 May 2017 / 20:00 - 01:00 / € 6,00

Op deze avond hebben wij 2  heerlijke acts voor jullie in petto.

Bijgestaan door de dj kunsten van DJ LOST HIGHWAY 666,Wordt het een memorabele avond die je zeker niet mag missen.

 

SPITLIP

 

Spitlip bestaat uit vier mannen uit de omgeving van Eindhoven. De muziek kan omschreven worden als melodieuze rock. Toch met veel variatie in stijl. Soms strak, hard en gas erop, maar ook subtiel, improviserend en vernieuwend. Toch maakt Spitlip geen ingewikkelde, moeilijk luisterbare muziek. Hun repertoire komt stevig, maar plezierig en gedefinieerd het gehoor binnen. Dit onderscheidt Spitlip van de rest. Spitlip is een echte liveband. Het is het podium waar hun muziek echt tot zijn recht komt.

 

FABRIK ROYALE

Fabrik Royale is een machine die nooit klaar is. Er worden immer nieuwe onderdelen aan het geheel toegevoegd. De band uit het zuiden van Nederland bestaat uit meer dan de vier bandleden; omvat meer dan de muziek, woorden en visie die zij samen vertolken. Ook dagelijkse ervaringen en ontmoetingen voeden en beïnvloeden de machine. Een machine, die steeds verder vorm krijgt en verfijnd raakt door innerlijke groei en transformatie; door gedeelde ervaringen met mede–muziekliefhebbers en –fanaten, door verkenning van nieuw en onbekend terrein; door zich werkelijk te verbinden met een idee, of een persoon. Als een bloem die zich opent voor het zonlicht.

Na lange omzwervingen door het uitgestrekte landschap van het leven, werden de krachten weer verenigd en de motoren weer opgestart. Het was het juiste moment om Fabrik Royale als muzikale eenheid in ere te herstellen. Groei, verbinding, interne en externe strijd: Fabrik Royale verkent deze universele thema’s op de 2016 EP “The Same Machine”. Het doel van de vier bandleden is niet alleen om muziek te creëren; via hun songs willen zij een uitwisseling met de luisteraar tot stand brengen en samen een groter geheel vormen.

Terugkeren naar de oerbron, om dezelfde energie te kanaliseren, een gezamenlijke en gemeenschappelijke beweging op gang te brengen. Als die machine eenmaal op volle stoom komt, is ze niet meer te stuiten. Jij wordt uitgenodigd om daarvan deel uit te maken.