Frimangron Sunday Sessions
Iedere laatste zondag van de maand wordt er bij Todo de ‘Frimangon Sunday Sessions’ georganiseerd. Dit gaat in samenwerking met muziekschool BMEC, onder leiding van Emiel Scholsberg.

Een plaats waar iedereen de vrijheid geniet om zichzelf te zijn. Waar je samen met anderen gewoon simpelweg genieten kunt van het delen van heel bijzondere momenten. Alleen, met familie, met vrienden, het is om het even. Je hoeft er niets te doen, dan alleen maar alles gewoon over je heen laten komen. Live muziek van een uitzonderlijk niveau, altijd weer verrassend, door even verrassende formaties gespeeld. Soms grappige, soms intense, maar bovenal inspirerende momenten met elkaar delen, in een aangename, warme sfeer in een intieme setting. Musici en vocalisten uit de (inter)nationale top, bekend en onbekend, maar altijd goed, die pal naast je voor zichzelf en voor jou aan het spelen zijn en er samen met jou van een bijzondere avond genieten. Je voelt je er thuis, kunt je geriefelijk laten zakken in een oude sofa en er je laten verrassen door de vele bijzondere momenten die voorbijkomen. En het mooiste: je wandelt er gewoon binnen, zonder een euro te betalen. Bestaat dat echt? JA!! Welkom in de wereld die Frimangron Sunday Sessions heet...

Elke laatste zondag van de maand, nu al zeven jaar op rij, is er zo’n Frimangron Sunday Session, met Emiel Scholsberg als muzikaal leider en gastheer. Daar ben je, wie je ook bent, welkom om onder het genot van een hapje en een drankje geheel gratis en voor niets de oren eens te komen laten verwennen in een sfeervol ingerichte, tot huiskamer omgetoverde grote zaal bij Jongerencentrum Todo te Best.